torstai 26. syyskuuta 2013

Kovaa peliä Bostonissa

Bostonin koulutusreissu on nyt takana. Luennoilta tarttui käteen jos jonkin moista uutta oppia. Käytiin ennakkoon päivän mittaisella Poliquin pre-conferenssissa Rode Islandilla. Parit luennot siellä ja GBC treeniä salilla. Voi kumpa pääsisi joskus treenaamaan kaikki treeninsä vastaavalla salilla. Kaikki tarpeellinen löytyy ja ei mitään turhaa.
Yläkuvaa Poliquin centerin salillta

Itse varsinainen conferenssi pidettiin Wesley hotellissa Bostonin keskustassa. Hieno paikka ja hyvät luennoitsijat. Muunmuassa Dr. Robert Sapolsky Stanfordin yliopistosta oli aikasta odotetun hyvä. Mies joka tietää stressistä varmaan enemmän kuin kukaan tässä maailmassa. Nelinkertainen moukarinheiton Olympia osallistuja Jud Loganilla oli myös aika painavia sanoja. Dr. Cristopher Shade puhui loistavan esityksen Detoxifikaatiosta. Lopuksi käytiin posettelemassa Sannan kanssa Tampa Bay Lightning valmentaja Mark Lambertin vieressä. Hieno reissu kaiken kaikkiaan. Reissusta en ala kertoilemaan tämän tarkemmin, koska koko muu OP:n porukka lienee jo blogiinsa raportin laittanut :) .

Anu conferenssi tilan aulassa

Dr. Robert Sapolsky


Vasemmalta oikealle: Minä, Mark Lambert ja Sanna

Kuvaa Copleyn kauppakeskuksesta ja sivussa ambioso duck tour hirvitykset

"Pitää lukea" listani kasvoi taas merkittävästi. Matkan varrelta löytyi isoja kirjakauppoja ja Amazonin tilaus oli juuri putkahtanut postilaatikkoon. Osa noista on onneksi jo luettu, mutta piti hankkia itselleen kertausta varten.
Uusia omistuksia

Tänään paluu arkeen ja treenit tutulla salilla. Salin kalusto oli kasvanut muutamilla pienillä käsipainoilla. Isoimmat olivat 90 kiloiset. Noilla ei ihan vielä penkkipunnerrusta teekään. Vedin tänään vähän erilaisen hermostollisen ylläpitävän setin. Ensiviikolla alan takoa sitten taas kunnolla. Tämän päiväiset pikana keksityt treenit näyttivät pitkälti tältä:

A1. Kyykky "kakkosia" 10kg:n korotuksin 150kg:hen 20X0 tauko 10s.
A2. Boxihyppy 5x2 90-100cm X1X1 tauko 3min
B1. Maastaveto 70% max.1RM 3x3 20X0 tauko 60s.
B2. Pohkeet seisten 2111 3x8 90-120s
C1. Pull rought 3x8 30X0 tauko 60s.
C2. Vatsarutistus vetokumeilla 3x8 20X0 tauko 90s.

Itselleni suhkot kevyt jumppa, mutta ylläpitää voimatasoja ja räjähtävyyttä melkoisen mukavasti.

Uudet käsipainot
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti