maanantai 6. toukokuuta 2013

Kuulumisia

Reilu neljä viikkoa pitkä voimajakso on nyt tehty. Tuloksena samat raudat kuin aikaisemmin. Tosin ilman tai lähes ilman tukevia varusteita ja suorittamatta hermoston suurempaa herkistelyä.  Ihan tyytyväinen olen.  Kehitystä tullut siis helmikuulta 15-20kg pääliikkeisiin ja penkkiin noin 2,5-5kg. Nyt mennään taas seuraavat kolme viikkoa massa treenien parissa. Otin myös intervallit mukaan ohjelmaan.  Alla kuvaa olkapää jumpan jäljiltä.


Treeni paikka on kyllä todella suotuisa intervalleja ajatellen. Suoraan salitilan vierestä nousee nimittäin 130 portaiset raput kirkonmäelle. Noissa saa hyvin verenkiertämään. :) Valoa tunnelin päässä kuten sanotaan. Käsi näkyy heittäneen kuvankin vinoon palautellessa.


Sitten päätin salilla, että haluan kyykkykengät. Päädyin Adidaksen power perfect II:seen.


Niimpä kävin sovittelemassa kaupassa jo valmiiksi Adidaksen lenkkareita oikean koon löytämiseksi. Eilen sitten ajattelin ne tilata. Minun tuurillani Suomenkamaralta kenkiä löytyy tuonne 42 asti ja 44 eteenpäin. Minun sovittelema koko olisi ollut 43 1/3. Empä sitten vielä tilannut. Mikäli jollakulla on tietoa mistä näitä saisi nyt heti tuohon kokoon tilattua niin linkki vinkistä olisin kiitollinen. Eipä muuta. Jatketaan treenejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti