keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Nyt tuli faktaa!!!

Kysymyksessä on siis minun vuosia oikkuillut vatsa/suolisto. Kerroin blogissa aiemmin käyneeni funktionaalisen lääkärin vastaanotolla ja sieltä lähti USA:han testiin laaja ruuansulatusanalyysi ja viivästyneiden allergioiden kokeet vai mikähän se nimi olikaan? Tulokset olivat kyllä melko melkoisen erilaiset kuin muutama viikko takaperin työterveydestä saamani. Siellä oli tuloksena ärtyneen suolenoireyhtymä vailla hoitokeinoa. Noh mitäs sitten jenkkilästä tuli? Aloitetaan vaikka suolistonpuolelta. Suolistossani riehuu bakteeritulehdus. Oma hyvä bakteeri kanta lähes kuollut ja  Lactobacillus-bakteerin osalta täysin kuollut. Hiivaa suolistossa vaikka muille jakaa. Mahassa on taasen reilusti alentunut vatsahappotaso ja pepsiini. Kehon omien ruuansulatusentsyymien määrä lähes nollassa. Lisäksi oma PH tasapainoni on vajonnut hyvin happamaksi, tulehdus on nostanut jotakin maksa-arvoa ja en voi enää koskaan syödä sipulia. Tää on Per*****ä.

Nuo suolisto ongelmat vaikuttavat yllättävän paljon kaikkeen elimistössämme. Silloin kun suosistoni ei toimi niin niinä päivinä olen kuin pienessä sumussa. Muisti pätkii, ajatus pätkii, olen pahalla tuulella, treenit eivät kulje, tulen erittäin herkästi sairaaksi yms. Taas paivinä jolloin vasta toimii ja ruoka imeytyy hyvin on loistava fiilis ja maailma kirkastuu. Käytännössä kaikki tuntuu onnistuvan ja saan ihan eri tavalla aikaan. Toivottavasti jatkossa kaikki päivät olisivat tälläisiä. Nuoruudessa voisi kausia syömäni suuret särkylääkemäärät niveltulehduksiin ovat selvästi tehneet tehtävänsä. Positiivista asiassa on kuitenkin se, että syy vatsavaivoihini on vuosikausien jälkeen löytynyt ja voin sitä alkaa parantamaan. Prosessialoitetaan vahvoilla antibioteilla ja sen jälkeen kuntoutetaan vatsa/suolisto lisäravinteilla. Aikaa tähän voi vierähtää useampi tovi, mutta täältä tullaan maailma.


Tulipas tilailtua oppimateriaali PICP 1 ja 2 kursseille. Nyt vaan lukemaan ja keväällä sitten online kokeiden jälkeen kolmeksi viikoksi jenkkeihin saamaan lähiopetusta. Pitäisi tietomäärä treenipuolelle lisääntyä mukavasti. Vähän pohjoiseen NY:stä mennään ja tiedä vaikka kerkeäisi sielläkin pistäytyä. Olisihan se mukava vapaudenpatsaskin livenä nähdäJ.
Treenit olivat tänään aika nihkeät. Vatsa eilen sekaisin ja se näkyi salilla. Aloitin nyt kovemman volyymiin perustuvan treeni pätkän. Tällä mennään taas kolme viikkoa, jonka jälkeen kokeillaan mitä irtoa. Piikataan hermostoa niin mahrottomasti…..



Tänään treenattua:
Penkki loiva pyramidi ylös 6,6,5,5,4,4 painot jotakin yli sadan kilon. Päälle leuanvetoja, habaa ja olkapäitä. Ei oikein mitään kerrottavaa tästä. Huomenna sitten treenataan siitäkin edestä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti