torstai 4. lokakuuta 2012

Peruskuntoa haikaillaan...


 Se kuuluisa lääkärin laukku? Ei vaan funktionaalisen lääkärin testipussi.
 Moi

Ajattelin hieman vatsa tunnelmistani kertoa. Vatsa oireilee taas aika voimakkaasti. Hommat pysyy kasassa tällä hetkellä ainoastaan todella tiukalla ruokavaliolla. Ei maitotuotteita, ei vilja tuotteita, ei tulisia mausteita yms. Kävin ensin perus terveyskeskus lääkärillä ja otettiin peruskokeet niin verikokein kuin virtsa ja uloste näyttein. Eipä edelleenkään mitään löytynyt. Kotiin lähdettiin A4 kokoisen lehtisen kanssa, jossa ohjeita ärtyneensuolen oireyhtymään. Tämähän nyt oli tiedossa ja oikeastaan kävin siellä halvempien peruskokeiden toivossa. Sain paperit kouraan ja varasin sitten ajan funktionaaliselle. Viime perjantaina siellä pyörähdin, tuloksena muovipussillinen koevälineitä. Allergia kokeita otettiin veristä ja laajan ruuansulatusanalyysin tarvikkeet sain mukaan. Pitäisi nämä sitten jenkkilään lähetellä. Toivottavasti olisin kuukauden päästä hieman viisaampi. Epäilen itse suolistoni bakteerikannoissa olevan hämminkiä. Aika näyttää.

Treeneissä edetään melkoisilla bodari sarjoilla näin voimanostajaksi. ällä hetkellä progressio perustuu lähinnä intensiteetin nostoon ja tempo vaihteluun. Viikon päästä otan taas nopeus treenit mukaan ja volyymi nousee kumien ja riimujen merkeissä. Tämän päivän treeni oli ns. Kevyt penkki päivä. Laitampa sen näkyviin.

A1. Kapea penkkipunnerrus tangolla 5x5 tempo 4010  
A2. Ylävetotalja leveällä myötäotteella 5x7 tempo 4011
Tauko liikkeiden välissä 30s ja taljan jälkeen 60s

B1. Hauiskääntö tangolla 3x8 tempo 4010
B2. Vipunostot sivuille 3x10 tempo 4010
Tauko liikkeiden välissä 30s ja taljan jälkeen 60s

Vähän huoltavia perään kuten kiertäjäkalvosimet, trap3 ja takaolkapäitä.

Nopea treeni. Läpi meni hieman yli 30min. Pumppi ja poltto kyllä aika huumaava, vaikka liikkeitä aika vähän. tuntu mukavan lyhyeltä eilisen kyykky, salkku, tappo, oksennus treenin jäljiltä. Yleisesti mukava ottaa vähän happoja kehoon pitkästä aikaa. Tekee mukavaa vaihtelua ihan mielenterveydenkin kannalta ja pukkaa lihasta tällä hetkellä aika perkeleesti. Taitaa jäädä ensi vuonna alle 93 kiloiset haaveeksi tai sitten ollaan timmissä kunnossa :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti