torstai 17. toukokuuta 2012

Tästä se lähtee (blogi)

Minä


Olen 25-vuotias punttailija. Taustaa näistä hommista on noin  seitsemän vuotta vakavammin. Alkuajat menivät valitettavasti melko yläkroppa painotteisena.  Jatkuvat selittämättömät niveltulehdukset ja särkylääkkeiden ärsyttämä vatsa/ suolisto eivät tuoneet kunnolla tulosta. Neljä vuotta takaperin olin juuri joutumassa uudelleen koulutusputkeen kykenemättömänä silloiseen työhöni. Salipuolella tämä tarkoitti käytännössä jalkatreenin poissaoloa. Tässä vaiheessa kohtalo puuttui peliin ja avopuolisoni Anu meni  Kaisa Jaakkolan valmennukseen. Olin yliherkkä viljoille ja tämä selvisi vasta tässä vaiheessa. Se aiheutti jatkuvan tulehdus tilan elimistööni. Tuota kautta opin uuden ruokavalion ja sain viljat ruokavaliostani pois jättämällä jalat kuntoon.  Siitäpä se sitten pikku hiljaa parani mahan ja suoliston kuntokin. Nyt särkylääkkeet olen saanut unohtaa ja pitkään vaivannut astma on ollut jo kolmisen vuotta oireeton. 
Tästä hyvin vakuuttuneena olen nyt opiskellut Biosignature –valmentajaksi Englannissa ja kesäkuussa saan paperit IFBB -valmentajaksi. Precision nutrition -ravintovalmentajan lisenssiin aloitan lukemaan lähiaikoina. Aloitan tekemään Biosignature -valmennusta ja  treenivalmennusta  enemmälti nyt toukokuun aikana. Pienemmissä määrin olen noita jo viime syksystä tehtaillut. Omissa treeneissä useamman vuoden bodailun jälkeen on vuorossa voimanostoa, jota olen nyt treenannut itse todenteolla vuoden alusta. Tällä hetkellä mennään Westside barbelin oppien mukaan. Syksyllä on tarkoitus kisata IFP:n alaisissa raw voimanostokisoissa alle 93 kilon sarjassa.

Blogista

Tässä  blogissa tullaan näkemään niin ajoittain treenejä, ajatuksia kuin myös artikkeli muotoisia kirjoituksia. Artikkelit tosin kirjoittelen pääasiassa Dreamfitin blogiin. Saatampa julkaista molemmissakin.

Vetoja perkkeles…

Aamuvuoroa taas takana tämä viikko ja hieman alavireisenä salille. Maastavedossa ongelmani on aina ollut alkuveto. Aloitin tuon edellä mainitun westsiden tekemisen parisen viikkoa sitten. Pääsen tällä treenityylillä pureutumaan kunnolla vedon tietyn osa-alueen parantamiseen, joten tänään ME (Max effort)päivän pääliikkeenä hangbar vetoja räkissä.  Treenit tällä kaavalla tänään.

Hangbar vedot räkissä sinisellä vetokumilla. Löyhästi laitettuna.  Nousu 100kg-300kg. korotukset 20kg
Etukyykkyä 4x5
glute ham raise (mikä onkaan) 3x8
Vatsoja kolmella liikkeellä.

Piristi mukavasti treenin jälkeen. Olis voinut silloin aloittaa treenit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti